Email consult

Stel uw vraag aan onze paragnosten/mediums middels een e-mailbericht. Bij ParaFuture kunt u met iedere levensvraag bij ons terecht. Uw vraag kan bijvoorbeeld gaan over de liefde, relatie, werk of financiën.

Het is belangrijk dat u uw vraag en de situatie zo duidelijk mogelijk aan de consulent uitlegt. Op deze manier kunnen onze mediums, paragnosten zo nauwkeurig mogelijk  uw vraag beantwoorden. Per e-mailconsult kunt u maximaal twee vragen stellen.

Mocht u (een) foto(s) van uzelf of van de persoon waar de vraag over gaat, willen meesturen, dan kunt u deze in de bijlage attachen.

Let er op dat de ogen op de foto duidelijk zichtbaar zijn en vermeld naam en geboortedatum.

Voor een e-mailconsult betaalt u 20 euro. Na betaling stuurt u uw vraag en indien gewenst een foto naar info@parafuture.nl of u vult ons contactformulier in o.v.v. e-mailconsult en uw vraag. Indien u een voorkeur heeft voor een consulent, dan kunt u de naam van de consulent hierbij vermelden.

Wilt u een consult per email? Klik dan op de button hier onder. Hierna komt u direct in een beveiligde betaalomgeving. U betaalt in Nederland met I-Deal en in België met Bankcontact Mister Cash.

Koop nu een e-mailconsult

[emailconsult]

 

U betaalt in Nederland met I-Deal en in België met Bancontact.